Traiteur Helmond

Bij Catering in Helmond is het ook mogelijk om een Traiteur bij je aan huis te laten komen. De traiteur via ons cateringbedrijf in Helmond, zetten we in voor de wat meer verfijnde gelegenheden. De traiteur zorgt voor exclusieve rechten, die dan ook wat meer kosten, maar dan haal je ook echt het allerbeste in huis. De kwaliteit komt voor de kwantiteit. De Traiteur komt graag langs op de wat bescheidenere partijen. De Traiteur is ook perfect inzetbaar wanneer je voor een bedrijf iets wilt gaan organiseren.

De traiteur in Helmond zal zorgdragen voor het lekkerste eten, en zal deze met veel zorg en liefde gaan bereiden. Door zijn jarenlange ervaring zijn de gerechten echt top te noemen. Dat kan ik je garanderen.

Ook aan de uitstraling wordt veel aandacht besteed. Zo ziet zal alles er piekfijn uitzien, en wordt het eten schitterend geserveerd.

Je hebt de vrijheid om het menu volledig naar eigen wens samen te stellen.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Offerte aanvragen, het doen van de bestelling

Een goed startpunt is om een offerte aan te vragen, zodat je niet voor vervelende financiële verrassingen komt te staan, dat zou zonde zijn. Je kunt via deze website een offerte aanvragen, door op de button “offerte opvragen” te klikken, dat spreekt voor zich, toch?. Het is kinderspel.

Zodra je de knop “offerte aanvragen” hebt aangeklikt, verschijnt het formulier voor het aanvragen van een offerte. Behalve de standaard gegevens, zoals naam, adres, telefoon, email, heb je de mogelijkheid om je wensen aan te geven op dit formulier. Wat wil je eten, voor hoeveel personen, op welke datum, tijdstip en locatie moet het eten bezorgd worden? Belangrijk is ook om aan te geven of er rekening gehouden dient te worden met speciale dieetwensen, zoals bijvoorbeeld dieetrestricties zoals glutenvrij. Na ontvangst van de offerte krijg je zo snel mogelijk bericht van ons.

Met behulp van deze offerte, kun je je bestelling dan gaan vastleggen via deze website, wel dien je van tevoren even een account aan te maken. Dit is heel snel gebeurd. Vervolgens kun je dan de bestelling definitief maken, door over te gaan tot betaling. Voor de betaling maken we gebruik van het vertrouwde Ideal systeem. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om het op te laten schrijven.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat hebben we nog meer in ons assortiment voor Traiteur Helmond?

Behalve een traiteur, hebben we natuurlijk ook de reguliere catering in Helmond, waarvan we je kunnen voorzien. Zie onderstaand een kleine greep uit ons brede assortiment;

We hebben een heerlijk gevarieerd assortiment, met gerechten uit alle hoeken van de wereld. Voor een compleet overzicht van het assortiment verwijs ik je graag naar de pagina “assortiment” op deze website.

Traiteur Helmond: Tot slot

Onze traiteur verwent je met een breed scala aan heerlijke gerechten. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen. Alle gerechten worden met veel liefde en kunde bereid, en ook de aankleding, en de bediening zal tip top in orde zijn. We wensen je alvast smakelijk eten, en begroeten je graag als onze volgende tevreden klant!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.