Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Helmond

Bedrijfsfeest Helmond

Bruiloft Helmond

Buurtfeest Helmond

Bedrijfsuitje Helmond

Babyshower Helmond

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Helmond

Personeelsfeest Helmond

Housewarming Helmond

Festival Helmond

Bedrijfsopening Helmond

Receptie Helmond

Straatfeest Helmond

Burendag Helmond

Partyservice Helmond

Evenement Helmond

Trouwfeest Helmond

Uitvaart Helmond

Familiedag Helmond

Zomersluiting Helmond

Traiteur Helmond

In Helmond weten we hoe we van elk moment een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice is gereed om u te assisteren bij het creëren van gedenkwaardige, smaakvolle ervaringen, wat de gelegenheid ook mag zijn.

Of u nu op kantoor bent, een verjaardag viert, een bedrijfsfeest organiseert, een bruiloft plant of een buurtfeest in de straten van Helmond organiseert, onze partyservice is er om u te ondersteunen.

Op het werk, of het nu een essentiële vergadering, een bedrijfsjubileum of een alledaagse lunch is, wij leveren heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks op kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij zorgen ervoor dat uw team wordt verwend met smakelijke maaltijden en verfrissende drankjes.

Een bruiloft markeert de viering van liefde en leven, en wij garanderen dat uw gasten tijdens de bruiloft worden getrakteerd op smakelijke maaltijden en drankjes. Buurtfeesten brengen de gemeenschap samen, en wij maken van het buurtfeest een culinair hoogtepunt, of het nu gaat om een barbecue in het park of in de straten van Helmond met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een scala aan avontuurlijke activiteiten en heerlijk eten, waaronder opties zoals een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een gezellige borrel. Voor babyshowers trakteren we de aanstaande moeder en haar gasten op verrukkelijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen worden gevierd met stijl en smaak, of het nu draait om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnig themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings krijgen een bijzonder tintje dankzij onze catering

ongeacht of het om hapjes gaat voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen verdienen een feestelijke opening, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement organiseren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, ongeacht of ze zakelijk of sociaal van aard zijn, worden recepties gevierd met een gevarieerde selectie aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Onze BBQ– en partyserviceopties toveren straatfeesten om tot ware culinaire spektakels, waar poffertjes en gourmetburgers de straten vullen. Burendagen worden opgeluisterd met heerlijke gerechten en een sfeer van gezelligheid.

Of uw evenement nu groot of klein is, onze partyservice staat voor u klaar. Van het menu plannen en bereiden tot het verzorgen van de service ter plaatse, wij nemen alle stress uit handen, zodat u kunt genieten.

Evenementen, of het nu een congres, een beurs, een modeshow of een cultureel festival is, worden ondersteund door onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Een trouwfeest is een van de meest belangrijke dagen in het leven, en we zijn er om te garanderen dat uw trouwdag een culinair meesterwerk wordt. Van verfijnde diners tot informele buffetten, wij garanderen dat uw huwelijksdag onvergetelijk wordt.

En tot slot, laten we niet vergeten dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest aangrijpende. Uitvaarten worden met grote zorg en respect benaderd, en onze partyservice is beschikbaar om te assisteren bij de catering, zodat u zich kunt wijden aan het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen worden speciaal met onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat uw dierbaren genieten van smakelijke maaltijden en verrassende traktaties.

Tot slot, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het moment in Helmond, onze partyservice staat klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de heerlijke smaken van de stad en de gezelligheid van het samenzijn, terwijl wij zorgen voor de culinaire magie. Helmond, waar elke gelegenheid een smaakvol avontuur betekent!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.