Beste brunch Helmond

De beste brunch van Helmond is zonder enige onzekerheid te vinden bij ons, op onze online catering service. Wij verzorgen elke lunch, en ook alle andere gerechten, met veel toewijding! Wij gebruiken enkel de meest frisse etenswaren, bereid door een geweldig team van uiterst vaardige vaklui! Wanneer je bij ons een bestelling doet, kun je er zeker van zijn dat deze absoluut vers, en op tijd bij jou zal worden verzonden.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Ruime keuze van uitstekende gerechten

Behalve voor maaltijden in de ochtend, kun je bij ons terecht voor een diversiteit van heerlijke gerechten en lekkernijen, om een overzichtelijk beeld te krijgen van ons aanbod, kun je een kijkje nemen op de website onder het kopje “culinaire keuzes.” Je kunt bij ons onder andere een verrukkelijk banket bestellen (ideaal voor royale feesten, zoals bijvoorbeeld een huwelijksfeest) of een grillmaaltijd, met het culinair hoogstaande vlees, of een middagmaaltijd met alles erop en eraan. Daarnaast laten we je ook genieten van een rustgevende high tea, waarbij je kunt genieten van een variëteit aan theesmaken en heerlijke zoete en hartige hapjes. Natuurlijk is er geen catering compleet zonder die heerlijke hapjes, zowel zoet als hartig. Denk bijvoorbeeld aan kleine hapjes, maar ook zoetigheden zoals donuts en brownies.

Op deze pagina gaan we nu verder in op de brunch bestellen in Helmond, het bestellen ervan en het aanvragen van een offerte.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat is nu eigenlijk een brunch?

Een brunch is eigenlijk gewoon een laat ontbijt, of een vroegtijdige lunch. Je vindt dan ook van zowel een ontbijt als van een lunch etenswaren terug in een brunch. Een brunch bevat een mix van de volgende etenswaren:
• Diverse soorten brood, zoals krokante broodjes, luchtige broodjes, krentenbrood, speciale broodjes, bagels, zoet brood, enzovoort.
• Diverse soorten beleg; vleeswaren, zachte kazen, brie, klaringsboter, boter met romige textuur, en voor de zoetekauwen onder ons, honing, confituur, en chocoladestrooisel.
• Heerlijk verse croissants, met kaas of gevuld met ham, of gewoon naturel.
• Verse melk en gekarnemelk.
• Diverse soorten thee.
• Heerlijke koffie, met- en zonder cafeïne.
• Diverse sappen, sinaasappelsap, verse appelsap, enzovoort.
• Diverse soorten Yoghurt, zoals gewone yoghurt, yoghurt met fruit, en gezonde yoghurt.
• Kwark.
• Eieren.

Laat ons weten wat je voorkeuren zijn en wij stellen graag een heerlijke brunch voor je samen!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Maar hoe bestel ik nu zo een brunch?

Een brunch kun je op diverse manieren bestellen: surf naar onze website en klik op “Bestel brunch in Helmond”. Op deze pagina heb je de mogelijkheid om jouw brunch volledig naar eigen wens samen te stellen. Zodra je klaar bent, kun je de lunch definitief maken. Als je nog geen account hebt, dien je eenmalig een account aan te maken. Gelukkig verloopt dit proces vlot. Daarna kun je overgaan tot de betaling. Je hebt twee betalingsmogelijkheden: op rekening (uitsluitend voor bedrijven) of via Ideal. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we ermee aan de slag en bezorgen we deze op de gewenste datum en tijdstip.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Navigeer naar onze website en klik op de knop “Offerte aanvragen”. Hier kom je terecht op een pagina waar je een beknopt formulier kunt invullen. Begin met het invullen van jouw adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast kun je aangeven voor hoeveel personen de brunch bedoeld is en of er nog speciale wensen zijn, zoals vegetarisch, plantaardig, glutenvrij, enzovoort. Probeer zo gedetailleerd mogelijk te zijn, zodat we een offerte op maat kunnen maken.

Tot slot

De beste brunch van Helmond kun je dus bij ons bestellen. Dat wij de beste brunch hebben, blijkt wel uit de lovende feedback die we hebben ontvangen. Ik hoop van jou ook snel een reactie te mogen ontvangen! Eet alvast smakelijk!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.