Borrel bestellen Helmond

Als expert in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Helmond

Wilt u tijdens uw borrel in Helmond alles zelf voorbereiden? Dat betekent dat u inkopen moet doen en zelf de hapjes bereiden, bijvoorbeeld. Maar dat is best een uitdaging, dus waarom zou u het niet wat eenvoudiger aanpakken? Hoe dan? Door een kijkje te nemen op onze website, waar een grote verscheidenheid aan cateraars beschikbaar zijn. Elke cateraar heeft zijn eigen specialiteiten. Borrel catering is daar slechts één van. U heeft de volledige vrijheid om de borrel naar uw wensen in te richten. Dit kan variëren van een bescheiden borrel tot een luxe borrel met alle toeters en bellen. En dit kan plaatsvinden op de locatie die u het beste uitkomt. Indien u van plan bent een bedrijfsborrel te organiseren op uw eigen bedrijfslocatie, dan zorgt de cateraar ervoor dat alles op die locatie wordt geleverd. Vanzelfsprekend, kunnen we de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Helmond

Tijdens een borrel horen natuurlijk lekkere hapjes geserveerd te worden. De cateraar kan deze hapjes voor u regelen. U kunt op onze website het assortiment aan hapjes bekijken en een keuze maken. Als u prijsinformatie wilt voordat u uw bestelling plaatst, dan staat het u vrij om een offerteaanvraag in te dienen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor wie meer verwacht dan een gewone borrel met gewone hapjes, zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Een optie is om een food truck in Helmond te huren. Dit geeft uw borrel een extra gezellige en informele sfeer. In de food truck vindt u een volledig ingerichte horecakeuken waarin culinaire hoogstandjes worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met een uitgebreid Caribisch menu. Ook pizza’s en hamburgers zijn beschikbaar.

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een barbecue in Helmond. De catering in Helmond biedt een breed scala aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Helmond nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Helmond bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Helmond een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Helmond. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Helmond is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Helmond leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Bij ons op de website bent u niet alleen voor borrels aan het juiste adres. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een populaire cateringoptie is een buffet, omdat dit diverse gerechten aanbiedt en voor elk wat wils heeft. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Helmond een slimme keuze.

Als u overweegt om een setting te creëren waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Helmond een passende keuze|dan is gourmetten in Helmond een geschikte optie|dan past gourmetten in Helmond goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Helmond een uitstekende keuze}. Er is een divers aanbod van gourmetschotels beschikbaar. Ook voor uw lunch in Helmond is de catering een uitstekende keuze. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Raadpleeg onze website voor een overzicht van de mogelijkheden.

Als u op zoek bent naar een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Denk er dan eens aan om een High Tea te organiseren. Een High Tea biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van diverse zoete en hartige hapjes. Dit kan zowel bij u thuis als op een locatie naar keuze. Voor de liefhebbers van zoetigheid: de cateraar kan ook desserts in Helmond bezorgen. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van de gewone hartige snacks zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten beschikbaar. Genieten!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Bijgevolg voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. We hechten grote waarde aan hygiëne en staan achter de cateraars die met ons samenwerken.

Hoe werkt het?

Via onze website heeft u de mogelijkheid om uw keuze te maken voor de gewenste catering. U heeft de optie om deze direct te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal dan met u in contact treden om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Op de dag van het feest, het event of de party zullen de gerechten worden bezorgd op de locatie van uw keuze.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.